Jump to content

Zoltán Erikát a szerelem és a sport tartja formában

2023. 12. 01. 13:57

Az eMeRTon-díjas előadóművész a Duna Almárium című műsorának volt a vendége. Az adásban arról kérdezték, mi a fiatalságának titka. Úgy véli a rendszeres testmozgásnak és a boldog házasságának köszönheti, hogy fizikailag és lelkileg is kiegyensúlyozott.

Zoltán Erika 1997-ben kötött házasságot Kátai Róberttel, a Robby D. néven ismert táncossal. A nászútjukat Sopronban töltötték, ahova ma is szívesen visszatérnek – minderről a Duna Almárium című délutáni magazinműsorában mesélt az énekes.

„A munkánk miatt sok időt töltünk együtt, de mi örülünk ennek, szeretünk kettesben lenni. A házassági évfordulónkat mindig megünnepeljük, és rendszerint Sopronban, a hűség városában töltjük, mert annak idején ide utaztunk a mézeshetekre. Bár a fellépések miatt sok helyen jártunk már, újra és újra elvarázsol bennünket Magyarország sokszínűsége, ezért a legtöbbször belföldön utazunk. Nem kell repülőre ülni ahhoz, hogy egy kicsit kiszakadjon az ember a valóságból” – mondta Zoltán Erika, hozzátéve, hogy tapasztalatai szerint a kiegyensúlyozott párkapcsolatnak fiatalító hatása van, csak úgy, mint a mozgásnak.

„A sport, a kirándulás a lételemem. Mostanában az egyik kedvenc mozgásformám az infratréner. Sokan azt gondolják, ez a lusta nők sportja, mert fekve lehet biciklizni, de aki már próbálta, tudja, hogy mennyire izzasztó” – fűzte hozzá Zoltán Erika arra válaszolva, mi a titka annak, hogy a mai napig őrzi fiatalos kinézetét.

(Forrás: sikerestortenetek.co.hu,hirado.hu | Kép: piaxabay.com)